Az LG okostelefonok sok újdonságot tartogatnak

LG okostelefonok

Dél-koreai gyártó számos sikert tudhat magam mögött. Mindig az élen jártak a szórakoztató elektronika üzletágában. Az LG okostelefonok kézzel foghatóan bizonyítják ezt az állítást. Sikerének titka az a rengeteg egyedülálló technológia, amelyekkel elsőként szerepeltek a mobilpiacon. Ilyen a hajlított kijelző, amiről addig csak nagyvonalakban beszéltek más gyártók.

Az LG okostelefonok G Flex modellje ezt meg is valósította. Új felhasználói élményt tapasztalhatunk meg, ha kézbe veszünk egy ilyen telefont. A lézeres autófókusz technológia segítségével, a készülékek kamerái igazán éles képeket tudnak készíteni. A G5 modell volt az első olyan készülékük, amelyiknél kísérleteztek a moduláris megoldásokkal, igen nagy sikerrel.

Sőt, ehhez a modellhez különböző kiegészítőket is készítettek. Többek között, egyedülálló 360 fokos kamerát, illetve az LG okostelefonok ezen modellje a gyártó által készített VR (virtuális valóság) szemüveggel is rendelhető. A szoftveres megoldások is segítettek abban, hogy dobogós helyet foglaljanak el a termékeikkel.