Az igazán talpbarát Berkemann papucs

Berkemann papucs

Papucsot otthon és a munkahelyünkön is hordhatunk, ami a láb szellőzését segíti és kényelmet ad számunkra. Ezt a lábbelit elsősorban érdemes kényelmi szempontok alapján választani és csak másodlagos a kinézete. A Berkmann papucs kínálata kiszolgálja a kényelmi szempontokat és a stílus iránti vágyunkat.

A márka cserélhető talpbetétéinek kialakítása több tényező alapján lett megtervezve. Speciális sarokágy megoldással van ellátva, ami tehermentesíti a bokát és a gerincoszlopot. A lábujjak mélyedésének alátámasztása a járást segíti. A harántboltozat támaszték a nyomáselosztást biztosítja a lábfej közepére, így nem alakul ki bőrkeményedés.

Ez a néhány legfontosabb szempont, amik alapján ki lett alakítva, persze ez nem minden. A Berkemann papucs több mint 1 évszázados tapasztalata mutatja, hogy mennyire odafigyelnek az egészségmegőrzést és nem mellesleg a stílust illetően. Időseknek és fiataloknak egyaránt fontos, hogy olyan papucsot hordjanak, még az otthonukban is, ami tesz az egészségükért, nem pedig elvesz belőle.