Az egyszerű tervezésre támaszkodik a 90×90 zuhanykabin

A kicsi helyiségek gyakran igényelnek intelligens megoldásokat, a kényelem és a funkcionalitás biztosítása érdekében. A kifelé és befelé is nyitható 90×90 zuhanykabin tökéletes megoldás lesz egy szűkös helyiségben. A zuhany vastag és átlátszó üvegből készül, ami rendkívül tartós, ugyanakkor nagyon vonzóan mutat bármilyen belső térben.

Ezt krómozott, fémfogantyúk és mindkét oldalról állítható profilok egészítik ki. Az üvegfolt mentességének könnyed megőrzése érdekében, a gyártók intelligens bevonatot alkalmaznak, ami lehetővé teszi a könnyebb tisztítást.

A 90×90 zuhanykabin minimalista és modern stílussal büszkélkedhet, így tökéletesen illeszkedik a különböző helyiségekbe. A gyártók a mindennapi használat kényelmét is szem előtt tartották.

A 90×90 zuhanykabin lehetővé teszi a kényelmes és kellemes zuhanyzást, a belülre hajtható ajtóknak köszönhetően pedig a szűkös helyiségekbe is befér. A webshopunkban elérhető modellek félköríves és szögletes kabinokból állnak és a modern dizájnjukkal, a tartós anyagokkal, a funkcionális megoldásokkal tűnnek ki.