Az egyedi Havaianas termékek

Havaianas

A strandszezon elképzelhetetlen a megfelelő papucsok, flip-flop lábbelik nélkül. Mivel itt is sokat jelent a kényelem, sokan hallani sem akarnak a Havaianas márkán kívül másik lehetőségről. A többi brandhez képest ezen termékek sokkal jobban át tudják adni azt a bizonyos brazil érzést, amitől úgy érzi magát az ember, ha épp strandon van, mintha a tengerparton sütkérezne.

A Havaianas közkedveltsége talán a változatos színeknek köszönhető, illetve a temérdek mesés mintának és egyedi formatervezésnek. Ezeket sokan annyira szeretik, hogy nem csak napozáskor alkalmazzák, hanem a mindennapok során is, például egy laza sétához.

Brazíliában a Havaianas papucsait mindenki nagyon kedveli és szívesen viseli, hiszen ezek roppant kényelmesek és esztétikusak is. A divatos adottságot mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy ezen kellékek a legmenőbb divatlapok oldalain is megtalálhatóak. A Havaianas vállalkozás mindig is minőségi alapanyagokkal dolgozik annak érdekében, hogy a flip-flop lábbeli tartós maradjon.