Az azonnal terhelhető implantátum kitűnő döntés

azonnal terhelhető implantátum

Azonnal terhelhető implantátum

A modern klinikák számtalan olyan lehetőséget biztosítanak a pácienseknek, amelyekről sok évvel ezelőtt még csak hallani sem lehetett. Az azonnal terhelhető implantátum speciális svájci technológia, amit Stephan Ihde fejlesztett ki.

A fogorvoslás terén a Relax Dental Center mindig kiemelkedett és ma is így van, mivel ez a budapesti szolgáltató nagyszerű és elismert szakembereket alkalmaz, de az újítások terén szintén mindig az elsők között volt. Az azonnal terhelhető implantátum megtalálható e cég portfoliójában, így, ha valaki néhány nap alatt szeretne gyönyörűen ragyogó, fehér fogsort, annak ez a szolgáltatás a legjobb lehetőség. Sajnos a másik beültetéses módszer kifejezetten időigényes és az alany sokkal többször kell bejárjon kezelésekre.

Az azonnal terhelhető implantátum esetében már 3 nap után olyan erős fogsorral távozhat az ügyfél, mintha végleges lenne, így azt bátran használhatja. Természetesen ez a kifejlesztett módszer szintén időigényes folyamat, de korántsem annyira, mint a hagyományos.