Az Agymenők társasjáték a sorozat rajongóinak való

Agymenők társasjáték

Mindenkinek van egy kedvenc sorozata, amit egyszerűen képtelen abbahagyni. Újra és újra megnézi a már kiadott részeket, valamint alig várja, hogy láthassa a legújabb epizódokat. Az Agymenők társasjáték azon rajongóknak lett létrehozva, akik imádják ezt a sorozatot és szívesen vennének részt hasonló játékokban.

Ez a szórakoztató doboz csakis a legnagyobb rajongóknak szól, ugyanis azt kell teszteljék a játékosok, hogy mennyit tudnak a főszereplőkről. Tudni kell, hogy ez a termék próbára teszi a sorozatot kedvelőket, mert igen nehéz kérdéseket tesz fel. Az Agymenők társasjátékban kiderülhet, hogy melyek a főszereplők szokásai.

Aki a sorozat megtekintése alatt jól figyelt, akkor az minden bizonnyal nagyobb eséllyel indul. Azonban, aki valami más elfoglaltságot is talált a részek megnézése alatt, az könnyedén kieshet. Az Agymenők társasjáték tehát leginkább azoknak javasolt, akik ismerik a sorozatot. Persze akik tisztában vannak a szereplők életéről és szokásairól, azok jóval nagyobb eséllyel indulnak, hogy megnyerjék a játékot.