A vízálló kutyafekhely előnyei

kutyafekhely

Kutyafekhely

Az ebek pamlagai nagyon hosszú utat tettek meg azóta, hogy néhány régi takarót a sarokba dobtunk és ráfogtuk, hogy jó lesz az állatnak. Sokféle kutyafekhely található a modern piacon, például standard párnák, magasított, fűtött, luxus, ortopéd és vízálló modellek.

Mint kutyatulajdonos, valószínűleg tisztában van azzal, hogy a testmozgás nagyon fontos az ízületek egészségének szempontjából, különösen a nagyobb testű állatok gyakran szenvedhetnek ettől. Tehát sok négylábúnak a kint tartózkodás az életmódjának szerves része. Ha tökéletes kutyafekhelyet keresünk a szabadban alvó állatnak, akkor a vízálló ágy ideális választás.

Nézzünk szembe a tényekkel, a kutyák olykor nagyon piszkosak, vizesek és sárosak, csupán azért, mert szeretnek azok lenni! A vízálló ágyakat általában tartós poliészterből vagy annak keverékéből készült szövetekből készítik, amelyek távol tartják a vizet és a sarat a béléstől. A vízálló kutyafekhely anyagát nemcsak úgy tervezték, hogy ellenálljon a nedvességnek, hanem az állat éles karmait is elviseli.