A szúnyogháló több szempontból is hasznos

Szúnyogháló

Ezt a nagyszerű terméket ajtókra és ablakokra szerelik fel az emberek annak érdekében, hogy a különböző rovarok ne tudjanak bejutni a lakásba.

Létezik integrált szúnyogháló, ennek az a legnagyobb előnye a védelem mellett, hogy elfér a tokjában, vagyis bármikor el lehet tüntetni. Ebből kifolyólag a fény akadálytalanul juthat be a helyiségbe. A termék használatával mindig tudja szellőztetni a lakást, vagyis nem kell félnie attól, hogy a bogarak berepülnek az otthonába.

Többféle keretprofillal szerezhető be. Fix vagy mozgatható variációt is választhat, az igényének megfelelően. Bármilyen nyílászáró formájához könnyedén igazítható. A szúnyogháló UV védelemmel van ellátva, tehát hosszú évekig el fogja látni a feladatát.

A rovarszerű kis kártevők annyira elszaporodtak, hogy az efféle eszköz nélkülözhetetlen minden lakásban. A nyári meleg éjszakákon nehéz jól aludni, de ha ezt még egy pár idegesítő, csipkedő rovar fokozza, akkor szinte lehetetlen. A szúnyogháló felszerelésével nyitva hagyható az ablak, hogy kellemesebb legyen a helyiségben a levegő.