A szén filterrel rendelhető sziget páraelszívó

Sziget páraelszívó a modern konyhákba

Sziget páraelszívó a modern konyhákba

Nem vagyunk egyformák. Az ellentétek vonzzák egymást alapon megtörténhet, hogy ha nem is mi, a párunk érzékenyebb szaglással vagy alacsonyabb toleranciaszinttel rendelkezik, mint mi.

Miért engednénk tehát, hogy az egyszerű sütés-főzés által keletkezett ételszagok miatt megelőzhető veszekedések merüljenek fel? Az elegánsan megtervezett sziget páraelszívó típusok nem csak a harmónia megőrzéséért felelhetnek, hanem elegáns, figyelemfelkeltő tartozékaivá válnak konyhánknak.

Bizonyos lakásokban a kivezető cső megoldása néha problémát okoz. A www.f2komplex.hu webáruházban található sziget páraelszívó rendszerek mindegyikéhez igényelhető típusának megfelelő szénszűrő is (némelyikbe több filter is beszerelhető az alaposabb tisztítás végett).

Ez a hasznos kiegészítő megszűri az ételkészítés által keletkezett párában található zsírt, így a kivezető csővel összehasonlítva, nagyobb függetlenséget biztosít számunkra. Ráakadhat olyan típusú sziget páraelszívó készülékre is, amelynek szűrői a mosógépben is kiválóan tisztíthatók.