A szaunázás élménye fokozható

Szaunázás

Szaunázás

Amikor úgy érzi, hogy szüksége van egy méregtelenítő kúrára, akkor itt a remek lehetőség kipróbálni valamelyik szauna típust. Akár a saját otthonában is felállíthatja a kabint, így akármikor használhatóvá válik ez a jótékony hatású berendezés. A szaunázás már lassan több ezer éve ismert és a lényege a mai napig nem változott.

Számos kalória elégethető vele, miközben a méregtelenítés folyamata is biztosítva van. 2 típusú berendezés is megvásárolható, a finn- és az infraszauna, amelyeknek más a működési elvük. Az utóbbi modell korszerűsítve van, így hát már nem a kabin hőmérséklete a mérvadó, hanem sokkal inkább a bőr alá hatoló infrasugárzás.

A melegítés tehát közvetlenül belülről történik. Aki egy kicsit találékony, az remekül fokozhatja a szaunázás élményét egy könyvvel vagy zenével. Az oldalra kattintva megtekintheti a szauna kínálatot és megrendelheti azt, amelyiket szívesen használná otthon is a párjával. Arról is olvashat, hogy milyen egyéb, jótékony hatást tulajdonítanak a szaunázásnak.