A petshop webáruházban gazdag kínálat található

A petshop többféle terméket kínál

A petshop többféle terméket kínál

Magyarországon is egyre jellemzőbb, hogy az üzletek webes felületet is üzemeltetnek, hogy ezáltal még több érdeklődőt vonzzanak be. Ebből a szempontból a petshop is igazán kiváló, hiszen a látogató, amit először vesz észre, az a lenyűgöző design.

A Petexpressz oldalán számtalan termék közül lehet választani, hiszen a gazdik a kutyának, macskának, halaknak, madaraknak és egyéb állatoknak is vásárolhatnak tápokat. A petshop felülete egyszerűen kezelhető és minden jól átlátható, ami a remek tervezésnek köszönhető. Ahhoz, hogy valaki rendelhessen, szükség van regisztrációra. Miután valaki belépett az oldalra, akkor pár kattintással rendelhet, de azt is tudni kell, hogy a webshopban hűség-pontrendszer is működik.

A petshop honlapjáról rendelve, a termékek után meghatározott pontokat kap mindenki, így ha több összegyűl, akkor le lehet vásárolni, már csak ezért is megéri innen rendelni. Ha valaki 15 000 Forint felett rendel, akkor a szállításért nem kell fizetni. Az oldal ügyfélszolgálata az érdeklődők kérdéseit a snnopy@snoopy-vac.hu címre várják.