A parkettacsiszolás olcsó megoldás

Parkettacsiszolás

Parkettacsiszolás

A régi, kopott padló nem a legszebb látvány a lakásban. Azonban nem kell rögtön cserére gondolni, mert a felújítási lehetőségeket is számba kell venni. A parkettacsiszolás után a régi padló nem lesz olyan, mint újkorában, de sokkal szebben fog kinézni, így még hosszú évekig használhatjuk azt. Ez a megoldás olcsóbb és gyorsabb is, mint a teljes padlózat felszedése és az új parketta lerakása.

Ezért érdemes elgondolkodni rajta, ha pénzt és időt akarunk megtakarítani. Azonban fontos szem előtt tartani, hogy a parkettacsiszolás az egyik legnehezebb munkafázisa ennek a szakmának. Ezért olyan szakembereket kell keresni ehhez a feladathoz, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren.

Egy teljes lakásfelújítás nem csekély kiadással jár, ezért mindenki igyekszik ott spórolni, ahol lehet. A padló felújítás remek lehetőséget kínál erre. A parkettacsiszolás során, a szakemberek a durvább csiszolókoronggal kezdik a munkát, majd folyamatosan haladnak az egyre finomabb korongokig, hogy sima felületet kapjanak, amit lakkréteggel vonnak be a végén.