A Mystic megoldást ad

Mystic Day

Mystic Day

Egyre jobban közeledik egy fontos összejövetel időpontja, de fogalma sincs róla, hogy mit vegyen fel? Akkor minél hamarabb látogasson el az ekollekcio.hu weboldalra, mert itt bármikor beszerezhetőek a Mystic Day öltözékei!

Például a Borcsa fantázianevet viselő ruha igazán mutatós. A szép világoskék színe magára irányítja a tekinteteket. Rövid ujjakkal rendelkezik, tehát a vállakat nem hagyja fedetlenül. A mellnél, illetve a deréknál testhezálló, a csípőnél viszont bővebb szabású.

A Mystic Day ruhája rózsaszín és piros színben pompázó virágokkal van díszítve. Ezen kívül fehér csíkok teszik feltűnőbbé a szabás szépségét. S és XL méretek között lehetséges a megrendelése, ami jelenleg 18990 Ft.

A Mystic Day terméke az új kollekció egyik legszebb darabja. Érdemes még azelőtt megvásárolnia, mielőtt elkapkodnák Ön elől. A kiszállítása ingyenesen történik. Nézze meg a többi terméket is, mert ezek között is vannak igazán szépek. Idén hódít a klasszikus irányzat. További információ a honlapon található.