A műszempilla kiemeli a tekintetet

Ha nincs ideje állandó jelleggel kozmetikushoz járni, viszont szeretne mindig tökéletesen kinézni, akkor itt a remek megoldás! A műszempilla óriási segítséget nyújthat ebben a dologban. Az üzletekben, a ragasztós mellett, a mágneses változat is megtalálható.

A termékek hosszúságban, szélességben és sűrűségben eltérnek egymástól. A teljesen természetes hatást keltő variációkon kívül, olyan darabok is találhatóak a termékpalettákon, amelyek extrém dúsak. Ha a ragasztós típus mellett dönt, akkor csak azokat az anyagokat használja a felhelyezéskor, amelyek a csomagban vannak. A műszempilla felrakásakor ügyeljen arra, hogy a ragasztó ne kerüljön a szemeibe! Amennyiben ez mégis megtörténik, akkor se essen pánikba! Alaposan mossa meg a szemeit, hogy ne alakuljon ki irritáció!

A mágneses terméket napjainkban egyre többen vásárolják meg, hiszen nem annyira körülményes a használata. A kiváló eredmény érdekében célszerű speciális szemhéjtussal kiemelni a szem vonalát. A műszempilla a hagyományos fekete szín mellett, élénk árnyalatokban is megvásárolható.