A munkavédelmi sisak kényelmes és biztonságos

Nagyon fontos a munkavédelmi sisak

Nagyon fontos a munkavédelmi sisak

Testünk védésénél különösen fontos a fejre is gondolni. A munkavédelmi sisak gyakran az öltözőben felejtődik, pedig a test legérzékenyebb pontja maga a fej, a sérülései pedig gyakoriak és veszélyesek. Egyetlen rossz pillanat, egy óvatlan figyelmetlenség és már kész a baj.

Nem kell feltétlenül hatalmas ütközésekre gondolni, egy szerencsétlen esés vagy egy hirtelen irányváltás is okozhat súlyos következményeket. Leggyakoribbak a púpok és a dudorok megjelenése, de szerencsére ezek az esetek a legártalmatlanabbak.

Amikor a sérülést nemcsak erős vérzés, hanem zavart tudat, esetleg eszméletvesztés is kíséri, érdemes orvoshoz fordulni. Sok esetben a fej megütésénél nem jelentkezik azonnali tünet, valamikor csak órák vagy napok után érzi rosszul magát az ember.

Néhány baleset után hosszú kezelések következnek, ritkább esetekben maradandó károsodás lép fel. Mindez megelőzhető a munkavédelmi sisak használatával. A mai munkavédelmi sisak biztonságosak, kényelmesek az egész napos viselethez és még jól is néznek ki.