A légpárnás fólia fantasztikus találmány

Légpárnás fólia

Bizonyára már mindenki találkozott ezzel a csomagolóanyaggal. Sőt, van akinek kedves gyerekkori emlékei fűződnek hozzá, hiszen a légpárnás fólia volt az, amibe be voltak csomagolva a különféle törékeny játékok, amelyek például a karácsonyfa alá kerültek. A légpárnás fólián lévő apró légbuborékokat sokan szeretik kipukkasztani, főleg a gyermekek.

Persze nem ebben rejlik az előnye, hanem inkább az teszi ennyire nélkülözhetetlenné, hogy nagyszerűen megvédi a belecsomagolt értékeket, tárgyakat, árucikkeket, stb.

Egy kartondobozban elhelyezve, a légpárnás fólia maximális védelmet biztosít a szállítás során. Soha nem lehet tudni, hogy milyen fizikai hatások érhetnek egy törékeny dolgokkal telepakolt csomagot, ezért jobb az elővigyázatosság, hogyha nem szeretne senki nagyobb anyagi kárral szembenézni. A légpárnás fólia olcsó és hatékonyan használható.

A cadmas.hu weboldalán megtalálható a kis- és nagybuborékos változat. Az apróbb tárgyakat a kisbuborékosba érdemes becsomagolni, míg a nagybuborékos a méretesebb áruk esetén fog jól jönni.