A kezeket fertőtlenítő folyékony szappan

Folyékony szappan

A kézmosásnak igen nagy hagyománya van. Már a legkisebbeket is megtanítják az óvodában, hogy miként kell helyesen megmosniuk a bacilusoktól koszos kezecskéjüket. Mindenki tudja a helyes menetét. Először is megnedvesítjük a kezünket, majd a folyékony szappan használatával egy habréteget képezünk.

Ezt legalább fél percen át dörzsöljük a bőrbe úgy, hogy az ujjak között is alaposan megtisztítjuk a felületet. Majd mindezt langyos vízzel lemossuk és szépen szárazra töröljük. Célszerű a folyékony szappan vásárlásakor az antibakteriális változatot venni. Főleg abban az esetben, ha kisgyermekek is vannak a családban, akiknek bizony rendkívül fontos a tisztaság és a fertőtlenítés.

Köztudott, hogy ez a termék különböző illatokban és színekben kapható. Továbbá a kivitelezés is eltérő, ugyanis a 200 ml-től egészen az 500 ml-es változatig tart a termékpaletta. Manapság a folyékony szappan már bármilyen üzletben beszerezhető. Azonban az internetről is könnyedén megrendelhető, amennyiben az online vásárlás kényelmes lehetőségével szeretne élni.