A hajdina elkészítési módjai

Hajdina

Hajdina

A rizs, burgonya vagy egyéb köret már sokszor nagyon unalmas tud lenni, ezért érdemes egy kicsit elrugaszkodni a megszokott menütől. Kóstolta már a pirított hajdina kiváló és ízletes ételét? Egyszerű az elkészítése, ráadásul maga a gabona nagyon egészséges. Szénhidrátban, élelmi rostokban és vitaminokban is gazdag, ezeken kívül kedvező hatással van a magas vérnyomás kezelésére. A népi gyógyászat is régóta alkalmazza már a kapilláris vérzések terén.

A hajdina régebben a mindennapi betevő szerves részét képezte, ám leginkább kását főztek belőle. Pirítva azonban sokkal finomabb, és erre egyre többen jönnek rá. Sőt, a hajdina liszt akár kenyerek vagy tészták készítéséhez is felhasználható, mivel olykor érdemes elrugaszkodni a megszokott búzaliszttől. Az oldalra kattintva megismerheti a pirított hajdina receptjét és meg is rendelheti ezt, kiváló áron. Nem kell az üzletekben keresgélnie, mert nem található meg akárhol, de az online rendelés megoldja ezt a problémát. Keresse a www.bulkshop.hu remek termékeit!