A gyermek ortopédia a rendelkezésére áll

Gyermek ortopédia

Gyermek ortopédia

Minden szülő aggódik, ha azt veszi észre, hogy a gyermekének valamilyen problémája van. Szerencsére ma már igen fejlett az orvostudomány, ezért nagy valószínűséggel sikeres lesz majd a felépülés.

A gyermek ortopédia többféle módszert alkalmaz, tehát az orvosok biztosan tudnak majd valamilyen megoldást ajánlani a problémára. Szükség esetén, szóba jöhet a gyógyszerek és a gyógyászati segédeszközök használata is, de gyakran a torna is hatékony lehet a gyermek ortopédia orvosai szerint.

Egyes betegségek szempontjából jó választás a bioproton kezelés, az ultrahang vagy a masszázs. Ha ezek a módszerek nem segítenek, akkor pedig műtétre lesz szükség. A kezeléssel kapcsolatosan érdemes több szakorvos véleményét is kikérni, mert a vélemények eltérőek lehetnek.

Mivel a gyermek ortopédia épületében több szakember is rendel, ezért a szülők bátran elhozhatják ide a gyermeküket. Időpont igénylésére a honlapon vagy a 70/425 8590-es telefonszámon van lehetőség. A Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő igyekszik minél hamarabbra ütemezni a vizsgálatot.