A garázsban tartott autó CASCO biztosítása jóval kedvezőbb

A garázsban nagyobb biztonságban van az autó

A garázsban nagyobb biztonságban van az autó

Értékes tárgyainkat, féltett eszközeinket nem szívesen tartjuk kint a ház előtt, de még az udvaron sem. Az autóval miért bánnánk másképp? A garázsban tartott gépjármű sokkal nagyobb biztonságban van.

Védve van az esőtől, széltől, a nagy hidegtől, illetve a hőségtől is, ugyanakkor egy jól záródó garázs védelmet nyújt a tolvajok ellen is. Tegyen meg Ön is mindent az autója biztonsága érdekében! Észrevette már például, hogy sokkal előnyösebb CASCO biztosítást köthet a járműre, ha azt garázsban tartja?

A biztosítók is szívesebben kötnek kedvező feltételekkel rendelkező üzletet olyannal, aki jól bánik a tulajdonában lévő személygépkocsival. Rengeteg bosszúságtól kímélheti meg magát, ha a garázsban tartja a kedvenc autóját. Az utcán bármikor megtörténhet a baj.

A gyermekek játék közben betörhetik a szélvédőt vagy megkarcolhatják a karosszériát. Letörhet egy faág vagy felpattan egy kavics, ami szintén jelentős károkat okozhat. Akár egy figyelmetlen sofőr is megütheti az utcán parkoló járműt. Ezért érdemes garázsban tartani azt, ha nincs használatban, így ezek a sérülések elkerülhetőek.