A fűthető motoros ruha jó védelmet jelenthet

A szél ellen is jó a fűthető motoros ruha

A szél ellen is jó a fűthető motoros ruha

A kétkerekű járgányok szerelmesei tudják jól, hogy mit jelent az, amikor végre felszállnak a nyeregbe és vágtatnak keresztül az utakon. Ilyenkor azonban az eléggé hideg szél lehet az, ami végigkísér minket. Szerencsére ez ellen a fűthető motoros ruha egy remek megoldás lehet. Nem mindenki csak élvezetből szokott motorozni, mert nem kizárt, hogy egyes embereknek ez munkaeszköze. Ilyen esetekben lehet nyár vagy éppen tél, mindenképpen menni szükséges.

Mivel nincsen semmilyen felület, ami megvédene minket, csak a fűthető motoros ruha lehet az egyetlen olyan dolog, ami köztünk és a süvítő szelek között van. Attól függően, hogy milyen sebességgel haladunk, a hőérzet merőben változik. Még egy plusz öt fokos meleget is kifejezetten hidegnek tudunk érzékelni bizonyos sebesség felett.

A fűthető motoros ruha azonban képes arra, hogy kompenzálja az ilyen eseteket, és nagyban lecsökkentse a kellemetlen hatásokat. Amennyiben nem tudjuk elkerülni semmilyen módon azt, hogy járgányra pattanjunk, akkor tegyünk meg mindent azért, hogy az ne legyen kellemetlen érzés.