A biztonsági üveggel a védelem garantált

A biztonsági üveg a betörésvédelmet szolgálja

A biztonsági üveg a betörésvédelmet szolgálja

Senki sem szeretne betörés áldozata lenni, azonban sajnos hazánkban mégis sokan vannak, akik ezt a traumát át kell éljék. Magyarországon szinte minden huszadik percben történik egy betörés. A statisztikai adatok, a biztonsági üveg beszerelésének következtében, nem mutatnak emelkedést az elmúlt években.

Ám még így is elég rosszul állunk, hiszen sokan nem veszik komolyan ennek a profi nyílászárónak a szerepét. Sokan úgy gondolják, hogy a régi, elavult típus is remekül szolgál majd. Sajnos csak akkor jönnek rá a tévedésre, amikor a betörés már megtörtént, és hiányzik a lakásból a televízió, a rengeteg arany ékszer és még a félretett pénz.

Nem vitás, hogy a betörésvédelmet nem szabad félvállról venni, és mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy ez ne következzen be. A saját tulajdonunkat meg kell védenünk, és ez főleg akkor igaz, ha házban lakunk. A házak esetében a betörés könnyebben megtörténhet, ugyanis ez az épület rengeteg ponton áthatolható.

Azoknak, akik már megvették a biztonsági üveget, nem kell többet ettől a borzasztó bűncselekménytől tartaniuk. A biztonsági üveg vitathatatlanul meggátolja a betörést, hiszen olyan masszív szerkezettel, egyedi felépítéssel és strapabíró kerettel rendelkezik, amelyet nem csak feltörni nem lehet, de még betörni sem.

Természetesen attól nem kell tartani, hogy egy betörő majd hatalmas erőkifejtést gyakorol az ablakra vagy annak üvegére. Legtöbbször a bűnözők rafinált módszereket alkalmaznak, olyan szerszámokat, amelyekkel egyszerűen és feltűnésmentesen lehet kinyitni az ablakot. Egy biztonsági üveg azonban olyan szerkezettel rendelkezik, amelyet csakis belülről lehet kinyitni.

A kívülről való behatolás teljes mértékben ki van zárva. Az ilyen jellegű minőségi nyílászárókat a http://ablakszerviz.hu/ weboldal garantálja, az a cég, amelyik több évtizedes tapasztalattal rendelkezik ezeket tekintve. Az itteni szakemberek egytől egyig minden helyzetben a legbiztosabb megoldással állnak elő annak érdekében, hogy a kliens mindig elégedett legyen a végeredménnyel. Náluk a biztonsági üveg mindig minőségi.