2 sim kártyás telefon az üzleti kapcsolattartáshoz

2 sim kártyás telefonok

Üzleti életet folytatni nem is olyan egyszerű, ugyanis a magánéletet és az üzleti dolgokat külön kell tudni választani. Ha nem akar folyamatosan két készüléket használni ehhez, akkor a 2 sim kártyás telefonok közül kell választani egy modellt, ami képes kezelni a magán számát és a hivatalost is.

Nem tűnik fontosnak ez akkor, ha még nem próbált két szálon egyszerre jelen lenni. Ugyanis ehhez, ha törik, ha szakad, két külön szám kell. Ha azt gondolja, hogy két mobillal ezt könnyebb megoldani, akkor nagyot téved. Ugyanis a számokat el kell külön-külön is mentenie ahhoz, hogy mindkét készüléken jelen legyenek.

Továbbá az üzleti mobilra általában nem akarnak annyit áldozni, mint a magánra, gondolván, hogy úgysem kell majd olyan performens telefon ehhez. Ez is tévedés, hiszen a kapcsolatot a partnerekkel ugyanúgy kell tartania interneten és telefonon is. Sokkal praktikusabb tehát, ha a jó paraméterekkel megáldott 2 sim kártyás telefonok közül választ egyet, ami képes ezt a két szálat egybefűzni és mégis külön-külön tartani.