1,72 karátos fehér arany eljegyzési gyűrű

Fehér arany eljegyzési gyűrű

Fehér arany eljegyzési gyűrű

A divat és a különböző trendek az ékszerek világába is begyűrűznek. Sokszor lehet látni, hogy a csecsebecsék terén is változás következik be, hiszen a gyártók is az igényeknek próbálnak eleget tenni. Ha egy stílus népszerűvé válik, akkor az ékszereket is ehhez igazítják. A fehér arany eljegyzési gyűrű csodálatos meglepetés a kiszemelt számára, mivel igényes, gyönyörű világos színvilágú és az ára is barátságos. Nem mindig voltak ám gyűrűk, fülbevalók és nyakláncok! A kezdeti időkben még ruháik sem voltak az embereknek.

Az ékszerek is a fejlődés útján kerültek a köztudatba, amelyeket eleinte a természetben megtalálható anyagokból állítottak elő. Az ókorban lényeges volt az uraságok és a gazdagabb rétegek számára, hogy minél fényesebb és díszesebb ékszereket viseljenek. Ez a gazdagságot is szimbolizálta. Sajnos ez még manapság is észrevehető. A whiteandblack.hu weboldalon lévő fehér arany eljegyzési gyűrű többféle árszabásban és kinézetben található. A szakértők azoknak is kedvezni szerettek volna, akik nem nyúlhatnak mélyre a pénztárcájukban, de mégis minőséget keresnek.

Egy eljegyzési gyűrű manapság is divatosnak számít, hiszen az emberek a mai világban is házasodnak. Régen nem voltak ékszerek. Akkoriban csak ajándékok voltak, vagy kendők, melyek az eljegyzést jelezték. A fehér arany is csodaszép és fényes. Az áruházban lévő 18 karátos fehér arany eljegyzési gyűrű ára kétmillió forint felett van, azonban ez nem is csoda. A különleges ékszer ugyanis kanári sárga gyémánt foglalattal készül, amely 1,36 karátos. A speciális kanári sárga gyémánt igazi különlegességnek számít.

A gyémánton és a fehér aranyon kívül további 40 darab kisebb méretű briliáns díszíti a gyűrűt. A fehér arany eljegyzési gyűrű ezen változatának garantáltan nem fog tudni nemet mondani a kedvese. A gyűrű 53,5-ös ujjméretre ideális, de kisebb változtatásokat végre tudnak hajtani a szakemberek helyben is. A méretre történő igazítás díjmentes, ráadásul az ékszer most akciós áron vásárolható meg, ezért ne késlekedjen!