Webáruház

Az infraszauna ideális méretezésének kiválasztása

infraszauna

infraszauna

Szauna vásárlása előtt el kell dönteni, hogy azt hány személy fogja használni. Az egyszemélyes szauna alapterülete 90 x 90 cm, de lehet ennél nagyobb is, annak megfelelően, hogy mekkora terület áll a rendelkezésünkre. Egyedül, ülve használva tökéletesen megfelel egyetlen személynek. Ezzel szemben, 2 személynek akkor lesz kényelmes az infraszauna, ha annak szélessége legalább 120 cm. Mélysége nem haladja meg a 100 cm-t. Páros kikapcsolódásokhoz tökéletesen alkalmas egy ilyen típusú kabin. Az otthoni áramra nyugodtan rácsatlakoztatható, nem igényel semmiféle átállítást.
Continue reading

A mennyezet világítások óriási fejlődésen mentek át

A világítástechnológiai eszközök fejlődésével, az épületek, raktárak, csarnokok és nagy forgalmat bonyolító közösségi épületek, mint például bevásárló központok, kórházak, iskolák számára számos fejlett világítási rendszer látott napvilágot. Jelenleg a LED technológia kapja a vezető szerepet a mennyezet világítások terén. Minimális energiafelhasználás mellett kiváló fényerőt biztosít.

A nagy terek bevilágítása érdekében a LED mélysugárzók bevetése óriási előnyt jelent a hagyományos világítási rendszerekkel szemben. Az épületek belső kialakítása során nincs szükség állmennyezetre, hiszen a LED mennyezet világítások, akár 3-4 cm vastagságú keretben is elhelyezhetőek, így minimálisan állnak ki a mennyezetből. Az amúgy is hatékony működés pedig, a beépített mozgásérzékelőkkel válhat igazán hatékonnyá. Hiszen nagy térben, mint például egy gyár csarnok, nem mindig kell mindenhol világítani, hanem csak ott, ahol az emberek dolgoznak.

Continue reading

Égesse a kalóriákat infraszaunával!

Szaunázás a barátokkal

Akik nincsenek megelégedve a testsúlyukkal vagy az alkatukkal, azok többféle módszerrel próbálkoznak ennek megváltoztatásáért. A módszerek között egyre előkelőbb helyet foglal el az infraszauna, mert hatásaiból kiindulva méregteleníti a szervezetet és kalóriaégetésre is alkalmas.

Aki csak ezért próbálja ki ezt a különleges eszközt, már ezért is megéri. Minden típusú szauna esetében, a legismertebb hatás az izzadásnak köszönhetően indul be, viszont a használata nem egyformán terheli meg a szervezetet.

Continue reading

A gáz riasztó pisztoly alkalmas az önvédelemre

Riasztó pisztoly önvédelemre

Egyértelmű, hogy nem tudja mindenki úgy megvédeni magát, mint a Távol-keleti verekedős filmekben. Viszont van rá megoldás, amit mindenki egyszerűen és hatékonyan alkalmazhat, kortól és nemtől függetlenül.

A gáz riasztó pisztoly nem igényel különösebb szakértelmet, még csak célozni sem kell vele. Elfér egy női táskában vagy egy hátizsákban, de a ruházatunk alatt is elrejthetjük, hogy onnan hirtelen előrántva, kellemetlen pereket okozzunk a támadónknak.

Continue reading

Illatszer nagyker csodás portékákkal

Illatszer nagyker

Biztosan nagyon sok olyan nőt lehetne megemlíteni, akinek a polcain rendszeresen sorakoznak a parfümök és a különböző testpermetek. Természetesen mindenkinek megvan a saját kedvenc parfümje, amit a különlegesebb alkalmakra használ. A parfumnagykereskedes.hu egy online illatszer nagyker, ahol sokféle termék közül válogathat. Hihetetlennek hangzik, de igaz, hogy már az ókori Mezopotámiában és Egyiptomban is készítettek parfümöket, valamint különféle illatokat. Continue reading

Minőségi csapófedeles Legrand konnektor

Legrand konnektor

Abban az esetben, hogyha elég bátorságot érez magában arra, hogy egyedül megszerelje a villanykapcsolókat. A villanykapcsolo.com webáruházban számtalan remek minőségű terméket megtalálhat, amelyek közé a Legrand konnektor változatok is sorolhatóak. A biztonság különösen fontos az elektromos szerelések területén. Ahhoz, hogy egyáltalán valaki villanykapcsolót szerelhessen, mindenképpen szükség van hozzá alapvető ismeretre az áramköröket illetően. Az alapvető ismereteken túl fontos a kellő óvatosság. Continue reading

LEGO City játékok a családi időtöltéshez

LEGO City

Míg a totyogók és óvodások nagyon szívesen játszanak anyával és apával, sőt, igénylik is ezt, addig az iskoláskorú gyerkőcök sokszor panaszkodnak, hogy a szülők milyen ódivatúak és egyáltalán nem tudnak elboldogulni a világukban. Azonban a generációk közötti távolság áthidalható, csak a megfelelő eszközt kell megtalálni hozzá.

A LEGO City játékok tökéletes alternatívát jelentenek arra, hogy a családtagokat közelebb lehessen hozni egymáshoz. Hiszen az építőkockázás minden korban a gyerek kedvence volt, így van egy közös pont, amit mindenki szeret. Mivel pedig, ez a kortalan játék modern köntösbe van bújtatva, így a mai fiatalok is úgy érezhetik, hogy a felnőttek is tartják velük a lépést. Continue reading

A szivacsmatrac kiválasztása lépésekben

Ideális szivacsmatrac

A szivacsmatracokat árusító webáruház arra specializálódott, hogy teljes körű segítséget nyújtson Önnek az ideális ágybetét kiválasztásához. Az oldal szakértői azt ajánlják, hogy először a szivacsmatrac keménységéről döntsön. Létezik normál, félkemény, kemény és extra kemény változat is, amelyekből az alapján érdemes választani, hogy melyik nyújtja a legnagyobb komfortérzetet.

Valamint azt is érdemes számításba venni, hogy ki, illetve kik fogják használni és milyen testsúllyal rendelkeznek. A következő szempont a szivacsmatrac huzatja, ami elmaradhat teljesen, de lehet micro szálas, Aloe Verás és bambuszos verziót is választani. Lehetőség van szteppelt huzatot igényelni, amiből szintén van Aloe Vera és bambusz bevonattal készült modell is. Continue reading

A paleo élelmiszerek tápanyagokat tartalmaznak

Cukormentes sütemény

Számos étel alapjául szolgálhatnak, ezért ideje megismerkednünk velük, mert a táplálkozási szokásaink befolyásolják a mindennapok teljesítményeit.

A paleo élelmiszerek rengeteg alternatív megoldással szolgálnak, hogyha a hagyományos hozzávalók nem alkalmazhatóak egy-egy étel elkészítésekor. A glutén gyakran nem kedvez az emberi szervezetnek, főleg ha a túlzott fogyasztása előtérbe kerül. Viszont, a Szafi reformtermékeknek hála, ez könnyen orvosolható.

Continue reading

A csakra karkötő varázslatos hatásai

Csakra karkötő

Az emberi test 7 fő csakrára osztható fel, ezek az ember energetikai központjai és három különböző szinten működnek: fizikai, érzelmi és spirituális. Ezek kiegyensúlyozott működését segíthetjük elő a csakra karkötő viselésével. Az ékszer színei harmonizálnak és különféle ásványi kövekből van elkészítve.

Rezgésük, ha a megfelelő helyen használjuk, kezelik az eltérő szervi problémákat és elősegítik a mihamarabbi felépülést. Nemcsak egészségügyi, de lelki problémákat is képes megoldani, tisztítja a tudatunkat, megkönnyíti a mindennapi stressz legyőzését. Continue reading