Webáruház

Könnyen használható a műanyagápoló

Műanyagápoló

Önnek is elege van már abból, hogy vegyszeres készítményeket kell használnia minden tisztításhoz és félnie kell attól, hogy a kezére vagy a szemébe cseppen, ezért baj lesz belőle? A bioforce.hu webáruház csapata elhozta most a sokat emlegetett biotechnológia erejét, pontosabban olyan termékeket, amelyek kiváló hatásúak, mégsem tartalmaznak veszélyes anyagokat.

Itt van mindjárt a műanyagápoló készítmény, a műanyag felületek védelme és ápolása érdekében. Ez a termék késlelteti a műanyagok elöregedését, vízbázisú, nem gyúlékony. Védelmet biztosít a műanyagoknak az UV sugárzás okozta degradáció ellen. Continue reading

Divatos, színes American Tourister bőrönd

American Tourister

Szereti, ha nemcsak a ruhája és a kiegészítői tükrözik a személyiségét, hanem minden használati eszköze is? Akkor látogasson el a http://www.taskaweb.hu/american-tourister-borond linkre és válasszon olyan minőségi bőröndöt, ami nem csupán praktikus és tartós, hanem trendi is!

Az itt található American Tourister bőröndök a mai divat színeiben pompáznak és igen változatos formavilágot testesítenek meg. Egy ilyen modellel még a reptérre igyekezve is trendi lehet, sőt, a távolsági buszra is stílusosan szállhat fel. Rendelhet többet is, hogy mindig az éppen aktuális szettjéhez illő táskával indulhasson útnak! Continue reading

Önért van a teljes kínálat!

Egyedi kollekció

A Bonjour menyasszonyi ruhákat forgalmazó szalon már 10 éve csal boldog mosolyt az arák arcára az egyedi kollekcióival. Hosszú évek alatt gyűjtött tapasztalat révén, a teljes kínálat úgy lett kialakítva, hogy mindenki megtalálhassa a neki megfelelő fazont, méretet vagy színt.

Csak és kizárólag eredeti, márkás termékeket forgalmazunk. Azt valljuk, hogy ebből a minőségből soha nem engedünk. Kollekcióinkat minden évben frissítjük, neves nemzetközi kiállításokon válogatva.

Continue reading

A bőr karkötő eleganciát sugároz

Bőr karkötő

A legtöbb ember nem veszi figyelembe, de az ékszerek összességében szinte minden korból maradtak fenn, így fejlődéstörténetük is visszavezethető. A különböző korszakok és kultúrák fejlődése magával hozta a csecsebecsék kinézetének, anyagának változását is. A bőr karkötő az ókorban és a mai világban is népszerűnek számít, mivel természetes anyagból készül és még elegáns is. A velekey-ekszervilag.hu webáruházban többféle alapanyagból előállított ékszer közül tud válogatni, amelyek egytől-egyig magas minőségűek. Continue reading

2 sim kártyás telefon az üzleti kapcsolattartáshoz

2 sim kártyás telefonok

Üzleti életet folytatni nem is olyan egyszerű, ugyanis a magánéletet és az üzleti dolgokat külön kell tudni választani. Ha nem akar folyamatosan két készüléket használni ehhez, akkor a 2 sim kártyás telefonok közül kell választani egy modellt, ami képes kezelni a magán számát és a hivatalost is.

Nem tűnik fontosnak ez akkor, ha még nem próbált két szálon egyszerre jelen lenni. Ugyanis ehhez, ha törik, ha szakad, két külön szám kell. Ha azt gondolja, hogy két mobillal ezt könnyebb megoldani, akkor nagyot téved. Ugyanis a számokat el kell külön-külön is mentenie ahhoz, hogy mindkét készüléken jelen legyenek. Continue reading

PS4-re érkezik a Call of Duty legújabb epizódja!

Call of Duty PS4-re

Kedveled a videojátékokat, de unod már az űrben játszódó eseményeket és a fantasztikus szörnyeket meg lényeket? Szeretném már valami realisztikusabbat játszani? Akkor rendelt meg már most PS4-re a Call of Duty legújabb változatát még a megjelenés előtt.

Biztosan nem fogod megbánni, hiszen a témája is olyan, ami valós eseményeken alapul. Nemcsak nagyon sok embert mozgatott meg egykor a 2. világháború, hanem számos olyan csatája, harca és eseménye volt, amiből mind a mai napig korlátlanul lehet meríteni. Continue reading

Elektromos C-Zero a városi sofőröknek

Az elektromos C-Zero

A Citroëen már eddig is számos remek járgánnyal örvendeztette meg a márka rajongóit, de az elektromos modellekkel egy újabb ügyfélkört is megcéloztak. Az elektromos C-Zero azon sofőröknek készült, akik csak a városban szoktak furikázni és jellemzően kevés kilométert tesznek meg naponta.

Ezen külsőre kicsinek tűnő, de belül tágas autó 130 kilométeres hatótávolsággal bír és mindössze 6 óra alatt teljesen feltölthető egy 220V csatlakozó révén. Sőt, ha nagyon sürgősen szükség lenne az elektromos C-Zero szolgáltatásaira, akkor 400 V-os csatlakozóval fél óra alatt 80 százalékig feltölthetőek az akkumulátorok. Continue reading

Az infraszauna ideális méretezésének kiválasztása

infraszauna

infraszauna

Szauna vásárlása előtt el kell dönteni, hogy azt hány személy fogja használni. Az egyszemélyes szauna alapterülete 90 x 90 cm, de lehet ennél nagyobb is, annak megfelelően, hogy mekkora terület áll a rendelkezésünkre. Egyedül, ülve használva tökéletesen megfelel egyetlen személynek. Ezzel szemben, 2 személynek akkor lesz kényelmes az infraszauna, ha annak szélessége legalább 120 cm. Mélysége nem haladja meg a 100 cm-t. Páros kikapcsolódásokhoz tökéletesen alkalmas egy ilyen típusú kabin. Az otthoni áramra nyugodtan rácsatlakoztatható, nem igényel semmiféle átállítást.
Continue reading

A mennyezet világítások óriási fejlődésen mentek át

A világítástechnológiai eszközök fejlődésével, az épületek, raktárak, csarnokok és nagy forgalmat bonyolító közösségi épületek, mint például bevásárló központok, kórházak, iskolák számára számos fejlett világítási rendszer látott napvilágot. Jelenleg a LED technológia kapja a vezető szerepet a mennyezet világítások terén. Minimális energiafelhasználás mellett kiváló fényerőt biztosít.

A nagy terek bevilágítása érdekében a LED mélysugárzók bevetése óriási előnyt jelent a hagyományos világítási rendszerekkel szemben. Az épületek belső kialakítása során nincs szükség állmennyezetre, hiszen a LED mennyezet világítások, akár 3-4 cm vastagságú keretben is elhelyezhetőek, így minimálisan állnak ki a mennyezetből. Az amúgy is hatékony működés pedig, a beépített mozgásérzékelőkkel válhat igazán hatékonnyá. Hiszen nagy térben, mint például egy gyár csarnok, nem mindig kell mindenhol világítani, hanem csak ott, ahol az emberek dolgoznak.

Continue reading

Égesse a kalóriákat infraszaunával!

Szaunázás a barátokkal

Akik nincsenek megelégedve a testsúlyukkal vagy az alkatukkal, azok többféle módszerrel próbálkoznak ennek megváltoztatásáért. A módszerek között egyre előkelőbb helyet foglal el az infraszauna, mert hatásaiból kiindulva méregteleníti a szervezetet és kalóriaégetésre is alkalmas.

Aki csak ezért próbálja ki ezt a különleges eszközt, már ezért is megéri. Minden típusú szauna esetében, a legismertebb hatás az izzadásnak köszönhetően indul be, viszont a használata nem egyformán terheli meg a szervezetet.

Continue reading