Gázolaj szivattyú automata adagolóval

Gázolaj pumpa

A különféle folyadékok szivattyúzásához különböző szivattyúkat kell használnunk. A gázolaj szivattyú egy speciális eszköznek számít ezen a téren, hiszen gyúlékony anyag kerül a rendszerébe működés közben. Ezért elengedhetetlen, hogy minőségi darabot válasszunk, a biztonságos szivattyúzás érdekében.

Ehhez számos remek modellt fogunk találni a szivattyuwebaruhaz.hu weboldalon. Hogyha a vállalatunk saját járműparkkal rendelkezik, akkor természetesen szükség van üzemanyag ellátó egységekre is, amelyeknek az egyik fő része a gázolaj szivattyú.

Mivel mechanikus gázolaj átfolyás mérővel vannak felszerelve, ezért könnyedén nyomon követhetjük a szállított mennyiséget. Az adagolás csak akkor kivitelezhető megfelelően, hogyha az adagoló pisztolyok tökéletesen alkalmasak erre a feladatra.

A műanyag inkább az otthoni felhasználásra alkalmas, míg az alumínium gázolaj szivattyú adagolópisztolya anyagából kifolyólag, kibírja az ipari felhasználást is. Ezek közül is kifejezetten hatásosnak fog bizonyulni az automata változat.

Print Friendly, PDF & Email