Egészség

Spirulina méregtelenítő kúra

Spirulina

Spirulina

Manapság rengeteg olyan organikus szervezet létezéséről tudunk, ami kifejezetten jótékony hatással bír az emberi szervezetre nézve. Az egyik ilyen például a WHO, vagyis az Egészségügyi Világszervezet által “szuperélelmiszerként” is számon tartott növény, a spirulina, ami a jótékony befolyását már számos laborban bebizonyította. Nem véletlen tehát, hogy egyre elterjedtebbnek számít a spirulina alga és a belőle készült termékek fogyasztása. A jó hír, hogy a spriulina tabletta már hazánkban is elérhető.
Continue reading

A szaunázás számos előnnyel bír

Szaunázás

A fiatalok körében rendkívül népszerű a tevékenység. A szaunázás társasági életformának is nevezhető, hiszen összehozza a barátokat és a rokonokat. Az egész család jól érezheti magát egy efféle program során.

A hirtelen nagy meleg által felhevül az egész test és izzadni kezd. Ilyenkor nagyon sok víz távozik a bőrön keresztül, amit pótolni kell. Erre a dologra mindenképp figyelni kell annak érdekében, hogy az anyagcsere folyamatok megfelelően játszódjanak le.

Continue reading

A spirulina shop fő terméke az alga

A spirulina shop fő terméke az alga

A spirulina shop fő terméke az alga

Szeretne tapasztalni valamilyen érdemi változást a szervezetében, az egészségi állapotában? Látogasson el a spirulina shop weboldalára, ahol a spirulina alga különleges hatásairól olvashat! A spirulina tabletta egy nagydózisú multivitamin, ami tele van klorofillal, karotinoidokkal, fehérjékkel, aminosavakkal. A spirulina hatása rendkívül szerteágazó. Méregtelenítésre és nehézfém kivezetésre is tökéletesen alkalmazható, de ha komplex képet szeretne kapni a bio spirulina jótékony erejéről, akkor mindenképpen a spirulina shop honlapján leli meg a kérdéseire a válaszokat.
Continue reading

A tiszta méhpempő tápanyagokban gazdag

A tiszta méhpempő tápanyagokban gazdag

A tiszta méhpempő tápanyagokban gazdag

Egy összetett anyag, ami a dolgozó méhek garatmirigy váladéka. A tiszta méhpempő 17 aminosavat foglal magába, amiből 8 esszenciális. Ebben a formában teljesen természetes, így minden létfontosságú tápanyagot tartalmaz. A régi hiedelem és az emberek szerint a hosszú élet titka. A friss méhpempő napi rendszerességgel való fogyasztása tökéletes lehet a terhesség elősegítésére. Olyan vitaminok, ásványi anyagok, illetve nyomelemek találhatóak meg benne, amelyek a szervezetet teljes mértékben fel tudják tölteni.
Continue reading

A datolya szerepe az egészségmegőrzésben

Szárított datolya

A gyümölcsökkel változatosabbá tehetjük az étrendünket, ráadásul az egészséges életmód követésében is segítenek, hiszen úgy élvezhetjük az édes ízeket, hogy közben nem terheljük a szervezetünket mesterséges anyagokkal. Ugyanakkor, egyes fajták előnyei nem merülnek ki ennyiben.

Például a datolya is számos pozitív fiziológiai hatással bír, energiával tölt fel, segít az emésztésben, természetes vasforrás, remekül beválik másnaposság ellen és a szív egészségének megőrzésében is fontos szerepet játszik. Tehát a datolya nem csupán a finom íze és az édességekkel szembeni előnyei miatt jó, ha az étrendünk részét képezi, hanem még számos ok szól amellett, hogy rendszeresen fogyasszuk. Continue reading

Igazán kivételes a protein chips

Protein chips

Az ember gyakran nem képes parancsolni a szemének, valamint a hasának és olyan ételeket is elfogyaszt, amelyekről jól tudja, hogy nem feltétlenül szolgálja az egészségét. Szerencsére az igényre megjelenő kínálat jóvoltából, már könnyedén elérhető a protein chips, ami sokkal előnyösebb a hagyományos társainál. Kifejezetten olyan összetevőket használtak fel a gyártása során, amelyek a szervezetet segítik a hasznosításban. Continue reading

Stria elleni krém a ragyogó bőrért

Stria elleni krém

Leginkább női problémák a striák, habár előfordulnak a férfiaknál is. Megjelenésének okai között említhető a serdülőkor, a hormonális változások, a testtömeg gyors változásai, amelyek a bőr elvékonyodását, rugalmasságának elveszítését és a striák megjelenését eredményezik.

Azonban a gondok jelentősen enyhíthetőek a stria elleni krém használatával, ami a terhes nőknek is ajánlott. Ugyanis a bőr területe számottevően nő a terhesség alatt és szükség van a megfelelő ápolásra annak érdekében, hogy megőrizze a rugalmasságát. Continue reading

Páramentesítő berendezés a penész ellen

Páramentesítő berendezés

Az effajta készülékek alkalmazása különösen ajánlott az olyan helyiségekben, ahol fellelhető a túlzott páratartalom. Az emberi szervezetnek az ideális páratartalom 45-55 százalék között mozog. A páramentesítő berendezés célja, hogy a levegő nedvességtartalmát csökkentse.

Ahol a levegő nedvessége magasabb, azokban a helyiségekben a penészedés már 3 nap alatt megjelenhet. Nagyon fontos kellő figyelmet fordítanunk a párátlanításra, hiszen a tartós vízgőzzel való telítettség ártalmas hatású az emberi szervezetre. Continue reading

Javítana vérkeringésén?

A mellékhatásoktól mentes, fizikai érterápiával többet lehet elérni, mint a gyógyszerekkel

Hétköznapi beszélgetések során gyakran elhangzik, hogy nincs semmi baj, csak egészség legyen. A legtöbb ember ezt tartja az egyik legfontosabb dolognak. A nem megfelelő vérkeringésből fakadó betegségek megelőzésére és gyógyítására kiváló megoldás a Mediforte által nyújtott, saját otthonában is kipróbálható, mellékhatásoktól mentes, fizikai érterápia. Miért kell annyira odafigyelni a vérkeringésre?

Azért, mert olyan súlyos betegségek vezető rizikófaktoraként tartják számon az orvosok, mint a cukorbetegség, reumatikus betegségek vagy a magas vérnyomás. Ezek mellett persze még figyelembe kell venni azt a tényezőt is, hogy az elégtelen vérkeringés az immunrendszer gyengüléséhez és a fertőzésekre való hajlamossághoz is vezet. Sokan úgy gondolják, hogy elég, ha szedik a megfelelő gyógyszereket és odafigyelnek az étkezésükre, azonban az évek előrehaladásával lehet, hogy ez kevésnek bizonyul és átfogóbb védelmet tudna nyújtani a mellékhatásoktól mentes, fizikai érterápia. Continue reading